Röörikulma Oy:n toiminnasta ovat päävastuussa yrittäjät Anu ja Raimo Vartiainen. Ajatus vesijohtoliikkeen perustamisesta alkoi kesällä 2014, kun Vihdin alueella ei ollut enää LVI-tarvikkeita myyvää vähittäismyyntiliikettä. Keväällä 2019 alkoi seuraava askel Röörikulman tarinassa kun yritys muutti toimintansa Saloon.

Anulla on takana 20-vuotta LVI-alan tuntemusta, mutta työpaikkoja LVI-myyjänä ei alueelta löytynyt. Raimo Vartiainen on puolestaan ollut yrittäjänä palveluammatissa 10- vuotta, joten päätös itsensä työllistämisestä ja uuden laadukkaan vesijohtoliikkeen perustamisesta tuntui luonnolliselta.

Vesijohtoliike Röörikulma avasi tilat Salossa keävällä 2019, jotka kattavat myynti-, näyttely- ja varastotilat. Tuotteita hyllyssä on yli 1000 erillaista tavaranimikettä. Liike on pääasiassa erikoistunut Suomalaisiin LVI-alan tuotteisiin ja edustaa muunmuassa seuraavia merkkejä: ORAS, IDO, KAUKORA, REJDESIGN ja HELA ym. Asennuspalvelutarjonnassa haluamme tehdä yhteistyötä paikallisten putkimiesten kanssa. Tämän hetkiset LVI-alan trendit ovat vettä ja energiaa säästävät tuotteet.

Me palvelemme sinua rehdisti tänäänkin LVI- alan asioissa ja kaupan päälle annamme aina hymyn. Te kaikki olette tervetulleita liikkeeseemme!

Ystävällisin terveisin, Anu ja Raimo Vartiainen.

_MG_1295

Anu Vartiainen

Yrittäjä

Anulla on 20 vuoden kokemus LVI-tarvikkeiden kaupasta ja laaja asiantuntemus alalta.

_MG_1337

Raimo Vartiainen

Yrittäjä

Raimo on toiminut palvelualalla yrittäjänä 10 vuoden ajan ja on asiakaspalvelun moniosaaja.